Sunday, March 11, 2007

Oέο;



Οκ...θυμάστε την έκθεση με τις καρικατούρες πολιτικών που είχα αναφέρει κάποια πόστ πρίν.Πιθανόν να το ακούσατε (πήρε αρκετή δημοσιότητα) αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκε απο ένα δυσάρεστο συμβάν που αφορά τον συνάδελφο Ηλία Μακρή (της "Καθημερινής" και της "Γαλέρας") ο οποίος απο τα έξι σκίτσα που παρέδωσε είδε έκπληκτος στην έκθεση αναρτημένο μόνο το ένα!


Η συνέχεια δόθηκε με δημοσιεύματα και μια επερώτηση του Κουβέλη στη Βουλή.'Οποιο σκεπτικό και να υπήρχε απο την πλευρά της οργανώτριας εταιρείας για αυτή την επιλογή, αναμφισβήτητο γεγονός παραμένει ότι ο συνάδελφος δεν ειδοποιήθηκε κάν για το τι θα αντίκρυζε στα εγκαίνεια, και φυσικά και δικαίως προσεβλήθη..


Γιατί το αναφέρω τώρα; Για να ενημερώσω ότι στο "Αντί" που κυκλοφορεί μπορεί κανείς να δεί τα περι ού ο λόγος κομμένα σκίτσα.


Αγοράστε το.Υπάρχει έξτρα λόγος: μπορείτε να διαβάσετε μέσα τις λεπτομέρεις για το γιατί κινδυνεύει να κλείσει το καλό περιοδικό (80.000 ζητά ο Φρυσίρας to make a long story short),και μπορείτε επίσης να διαβάσετε πως μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας συνδρομή στο περιοδικό.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker