Tuesday, May 22, 2007

Je t' aimετός

Σε βλέπω Αννίτα.Όχι στην τηλεόραση-δεν έχω καν τηλεόραση.Σε βλέπω σε όποιο έντυπο και να ανοίξω,όπου με πρόσχημα την "ανατομία του φαινομένου" απαραιτήτως θα μας ξανασυστήσουν ένα-ένα τα μέλη του "θιάσου" σου και θα μας γράψουν τους στίχους των "σουξέ" σε περίπτωση που δεν τους εμπεδώσαμε.(μια σκέψη να αντικαταστήσουν τις βίβλους στα κομοδίνα των ξενοδοχείων δεν προχώρησε μόνο και μόνο γιατί τα κομοδίνα των ξενοδοχείων δεν έχουν βίβλους).
Σε έχω πετύχει ενίοτε να υπερασπίζεσαι την επιλογή σου με το επιχείρημα ότι αυτοί οι άνθρωποι που σε κατηγορούν λέει ότι εκμεταλεύεσαι, χάρη σε σένα βγάζουν και κανα φραγκάκι.
Fair enough,Αννίτα.Επειδή,όπως κι εσύ, είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά, θα σε ρωτήσω το εξής: όταν σβήσουν τα φώτα των προβολέων γι αυτούς τους ανθρώπους, θα είσαι εκεί; (δεν είναι ρητορικό το ερώτημα.Ξέρεις πολύ καλά πότε θα σβήσουν τα φώτα-εσύ θα κατεβάσεις το διακόπτη).'Οταν αυτοί οι άνθρωποι θα νιώσουν ακόμα πιό μόνοι μόνο και μόνο επειδή τους άφησες να νομίζουν ότι αγαπήθηκαν, θα είσαι εκεί;
Αννίτα, όταν σκάσει η πρώτη αυτοκτονία θα είσαι εκεί;
Kαι τί θα πείς; "Ας πρόσεχαν";
Μη βιαστείς να απαντήσεις.΄Ελα να μου πείς σε δέκα χρόνια.Εσύ εδώ θα είσαι.Απλά κάπου αλλού.

Υ.Γ. "Βλέπω συνέχεια Αννίτα Πάνια και όσοι λένε ότι δε βλέπουν λένε ψέμματα.Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και μην ξεχνάμε ότι ως μεσογειακός λαός είμαστε πλακατζήδες.Όταν έχεις την καθημερινή ρουτίνα και τα προβλήματα,΄θέλεις να ξεσκάς, να αλλάζεις.Η Αννίτα έδωσε την ευκαιρεία σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα πάθος να το βγάλουν προς τα έξω.Χαλάλι τους που φέρνουν νούμερα τηλεθέασης και καλές πωλήσεις στα cd τους".
Θυμηθείτε στις επόμενες εκλογές το αστέρι που έκανε την παραπάνω δήλωση.Πάνος Καμμένος λέγεται,και είναι απο εκείνες τις περιπτώσει που δεν αναρωτιέσαι απο που βγήκε το επώνυμο...

5 Comments:

Blogger lo-li said...

ΓΕΕΕΙΑΑΑΑ:-)

Πριν κάποιες μέρες είχα γράψει κι εγώ γι αυτό το θέμα και πόσο αηδία που μπορκαλεί η συγκεκριμένη παρουσιάστρια η οποία εκμεταλευεται αυτούς τους ανθρώπους κάνοντας ένα τηλετσίρκο..
"Ήρθα να δω αυτή με το ένα δόντι" λέει μια κοπέλα απ το κοινό και σε κάνει ν' απορείς με τι θεάματα μεγαλώνει η νεολαία...

Καλά ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν έχει τυχαία αυτό το επίθετο...

4:35 AM  
Blogger Spi_Der said...

ΓΕΙΑΑΑΑΑ...:-)
Βάλε κι εσύ βρε κανα λίνκ με το κείμενό σου να μην το ψάχνει ο κοσμάκης ;-)

6:27 AM  
Blogger vandimir said...

Ξέρεις τι με εκνευρίζει περισσότερο με τους κρετίνους στυλ Καμμένου; Όχι οι μαλακίες που λένε (δικαίωμά τους, το IQ τους δείχνουν), αλλά το ότι έχουν το θράσος να μιλάνε εκ μέρους μας λέγοντας ότι "λένε ψέματα όσοι ισχυρίζονται ότι δεν βλέπουν Αννίτα (ή όποιο άλλο σκουπίδι)". Γι' αυτό και μόνο ο εν λόγω θα σήκωνε ένα καλό γιαούρτωμα (στην πιο light περίπτωση): Επειδή με αποκαλεί ψεύτη, όχι για κάποιον άλλο λόγο.
Ας μάθει ο κάθε Καμμένος ότι υπάρχουν αρκετοί που δεν λένε ψέματα. Που όντως ξερνάνε με όλα αυτά που τύποι σαν τους καμμένους απολαμβάνουν.

1:21 PM  
Blogger Spi_Der said...

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. "Μαλάκα, με είπες ψεύτη;"

1:46 PM  
Blogger nellinezi said...

Θα συμφωνήσω με όσα λες . Και θα συμπληρώσω...κρίμα !! Κρίμα για αυτούς που θεωρούν πως έχουν ανθρώπινη ψυχή.
Καλησπέρα!

12:01 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker