Friday, February 23, 2007

Ζαρντινιέρες, Γουρούνια Δολοφόνοι!

Βγαίνοντας κατα τις 8.30 το βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Πορεία.Ανα πέντε πιτσιρικάδες αναλογούσαν γύρω στους εφτά "πραίτωρες ουρμπάνις".Επεισόδια μηδέν (πως να;).Οπότε; Γιατί τσούζαν τα μάτια και τρέχανε οι μύτες των περαστικών; oεο;
Mερικά χρήσιμα δημοσιεύματα του "Ιού" της "Ε" είναι χρήσιμο να ξαναδιαβάζονται κατα τακτά διαστήματα.Enjoy your freedom!

8 Comments:

Blogger PiKei said...

Η απάντηση στην ερώτηση σου "Γιατί τσούζανε τα μάτια..." είναι απλή. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων καλείται συνδικάλιστής εκπρόσωπος των Αστυνομικών στο στούντιο, ενώ όταν βγαίνουν φοιτητές μιλάνε πάντα από εξωτερική σύνδεση και δεν προλαβαίνουνε να πούνε πάνω από μια κουβέντα, πριν τους κόψει ο "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος. Ο "Ιός" που μνημονεύεις δεν είναι απλώς χρήσιμος σε λίγο θα είναι το "Μanual Επιβίωσης Στην Εποχή Της (Δημοσιογραφικής Και Γενικής) Παράνοιας".
Το σκίτσο σκίζει...

4:03 AM  
Blogger Cybergoulion said...

Θα μπορούσες στη συγκεκριμένη περίπτωση να πεις ότι το σκίτσο γ@μεί και δέρνει!

Πάντως αυτή τη φορά δε θα είναι δύσκολο να βρουν ποιός είναι ο αστυνομικός της παραπάνω εικόνας. Πόσους να έχει η αστυνομία με 6 δάχτυλα;

;-P

5:39 AM  
Blogger Spi_Der said...

pikei,μάντεψε που πήγαινα όταν έβγαινα στην Αλεξάνδρας :p ("με την ψυχή στο στόμα" κυριολεκτικά, είχα στήσει κόσμο).
cybergoulion, πρέπει να το κοιτάξω αυτό.Δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω εξαδάκτυλο.Μάλλον είμαι γαλαζοαίματος, καιρός να το αποδεχτώ.

9:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Φοβερό το σκίτσο, είσαι απίστευτος!
Μια φορά που είχα πάει σε πορεία, ένας μπάτσος μου είχε δώσει το τηλέφωνο του κ μετά ήθελε να με πάει σπίτι με το περιπολικό!

10:16 AM  
Blogger Urfurslaag said...

Ας πούμε σε αυτό το σχέδιο, δεν συμβαίνει αυτό που έλεγες: "αγνοώ the powers that be για να τα "ρίχνω στα μικρά ψάρια"."

Θα μπορούσες να πείς πως οι μπάτσοι ή ο Πολύβλακας είναι the powers that be ?

8:33 PM  
Blogger anadelfos said...

Τζιμάνι ο μπάτσος όμως..Καλά που βάλαμε και κάμερες να μαθαίνουμε όλες τις "μπούρδες" που είπε ο Αΐστάϊν περί σχετικότητας..

10:24 PM  
Blogger Spi_Der said...

Εχεις δίκιο ρε urfurslaag.Αλλη φορά άμα θέλω να κάνω σκίτσο κατά της αστυνομικής βίας θα ζωγραφίσω το Λαμπράκη ή το Βαρδινογιάννη,οκ?

3:59 AM  
Blogger Urfurslaag said...

οκ

4:26 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker