Wednesday, March 28, 2007

Υet Another Ekthesi Comics!


Δε σας εγγυώμαι ότι θα δείτε όμορφους, πλούσιους και διάσημους τύπους, αλλά περάστε παρ' όλα αυτά...(άσε που μπορείτε να συνεισφέρετε στο "πλούσιους").

Αντιγράφω απο το δελτίο τύπου:


COMICS ON
ILLUSTRATION
Switch Οn
Σκουλενίου 2, 105 61 Πλ. Κλαυθμώνος, 210 3314330-1
e-mail: info@switchbar.gr

Comics, Illustration, 3D Animation προβολές, σε μία ομαδική έκθεση στον εκθεσιακό χώρο του Switch On στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Παλιοί και νέοι δημιουργοί παρουσιάζουν τη δουλειά τους, μέσα από μια καλειδοσκοπική αναπαράσταση της σκηνής των Ελληνικών comics και αναπτύσσουν ένα διάλογο πάνω στις διαφορετικές επιρροές, τεχνοτροπίες, προσεγγίσεις, αλλά και πάνω στο βαθύτερο νόημα της τέχνης αυτής.
Το μεγαλύτερο μέρος των έργων που θα παρουσιαστούν είναι πρωτότυπες δημιουργίες. Έτσι το κοινό που παρακολουθεί και αγαπάει τα comics θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρωτότυπα συλλεκτικά έργα, καθώς και πολύ καλές ανατυπώσεις από τους αγαπημένους του σχεδιαστές.
Έργα τους εκθέτουν οι: Δ. Αδαμοπούλου, Γ. Γούσης, Σ. Δερβενιώτης, Π. Ζερβός, Κ. Καρτελιάς, Μ. Κοντράρος, ΚΩΝ, Β.Λώλος, Π. Μητσομπόνος, Σ. Ντίλιος, Γ. Παγώνης, Π. Πανταζής, Σ. Στεργιανός, Γ. Τζανετής, Σ. Τσακίρης, Α. Τσάτσιος, Α. Οθωναίου, Crankbot.
Διάρκεια έκθεσης
29 Μαρτίου – 20 Μαΐου 2007
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Κυριακή 16.00 – 24.00

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης Comics on - illustration στο Switch on, την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 21.00
Επιμέλεια έκθεσης: Ευα Μαραγκάκη

3 Comments:

Blogger avissos said...

αχ,μας δουλεύει ο πιτσιρικάς..θα μου πεις εδώ κ καιρό τώρα, αλλά ποιός να το πει? ε..εγώ για κάτι γυμνές φωτο πέρασα..αλλά δεν..δεν πειράζει.next time;)

8:18 AM  
Blogger Spi_Der said...

Ετσι είναι...άβυζος η ψυχή του ανθρώπου...

2:29 AM  
Blogger δ.σ said...

avissos said...

αχ,μας δουλεύει ο πιτσιρικάς..θα μου πεις εδώ κ καιρό τώρα, αλλά ποιός να το πει? ε..εγώ για κάτι γυμνές φωτο πέρασα..αλλά δεν..δεν πειράζει.next time;)

8:18 AM
----------------
Έχεις δικιμάσει να πάς στα λίνκς που γράφει ο Πιτσιρίκος, στίς 3 η ώρα τη νύχτα;;;
Έμ, τότε βγαίνουν τα καλά.. Μετά σβήνονται..

Good Luck

12:07 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker